Vacature

Parttime (8-16 uur) fysiotherapeut Amsterdam Noord met kans op groei

 

Ben jij op zoek naar een baan waarin je kunt groeien als fysiotherapeut(e)? Vind je het leuk om mee te denken over nieuwe mogelijkheden? Lees dan verder!


FysioKoudijs is een jonge praktijk die op zoek is naar mensen die mee willen groeien. De wijk in Amsterdam Noord zit vol mogelijkheden tot uitbreiding. Vlak bij de Noord-Zuid metrolijn en een kleine tien minuten fietsen vanaf het pondje bij Amsterdam Centraal. De praktijk is al 40 jaar een begrip in de wijk. Sinds de overname een jaar geleden is de praktijk opgefrist en klaar voor een volgende stap. In de praktijk gebruiken we Intramed (ervaring hiermee is een pre) en hebben we contact met huisartsen via Zorgdomein. We behandelen zowel in de praktijk als aan huis. FysioKoudijs staat voor een eerlijke en directe aanpak tegenover de patiënt.


Heb jij een positieve en flexibele houding? Kan je zowel in een team werken als zelfstandig? Woon je in of nabij Amsterdam? Zoek je een nieuwe uitdaging en heb je al wat ervaring opgedaan? Ben jij per april beschikbaar? Reageer dan op deze vacature.


Stuur dan je motivatie en CV naar info@fysiokoudijs.nl

Voor meer informatie of vragen, mail of bel naar: 020 6321292