1ste afspraak

Blijf niet rondlopen met je klachten, maak vandaag nog je afspraak!

Voor het eerst naar de fysiotherapeut

Met één telefoontje of mailtje heb je een afspraak bij Fysiokoudijs.

Wanneer je ons belt, plannen wij direct een eerste afspraak voor je in en ben je meteen verzekerd van snel en deskundig advies. Uiteraard kun je ook het contactformulier invullen op de website.

Zonder verwijsbrief direct naar de fysiotherapeut

Bij FysioKoudijs kun je zonder verwijsbrief van de huisarts terecht. Wij zijn opgeleid om rode vlaggen te herkennen en, indien nodig, door te verwijzen.

Dit neem je mee

Bij een bezoek aan FysioKoudijs is het van belang om een legitimatiebewijs en handdoek mee te nemen. Mocht je wel een verwijsbrief van de huisarts hebben, neem deze dan mee. In ons eerste gesprek kun je aangeven wat de klachten zijn, hoe ernstig ze zijn en hoe deze zijn ontstaan. Na het fysiotherapeutisch onderzoek, kunnen wij je vertellen wat er aan de hand is en hoe wij dit samen het beste kunnen oplossen. 

De behandeling en je zorgverzekering

In de polisvoorwaarden van je basispakket en eventueel aanvullende zorgverzekering kun je terugvinden wat je vergoed krijgt voor je fysiotherapiebehandeling. We sturen je alleen een factuur voor de kosten die jouw zorgverzekeraar niet dekt. In alle andere gevallen sturen wij de factuur door naar de zorgverzekeraar. Je merkt hier zelf niks van, maar je kan altijd alles inzien bij jouw zorgverzekeraar. Wij hebben contracten met alle grote zorgverzekeraars. Wil je hier meer over weten? Kijk dan op zorgwijzer.nl of neem contact met ons op. 

Afzeggen of verzetten

Het kan natuurlijk altijd voor komen dat je een afspraak moet afzeggen of verzetten. Uiteraard is dit geen enkel probleem, maar laat het ons op tijd weten. Dit is gratis tot 24 uur voor de afspraak.