Een nieuw jaar vol hedendaagse dans voor volwassenen en ouderen in stadsdeel Noord

Vanaf 8 januari organiseert Dance Connects weer wekelijks hedendaagse danslessen voor iedereen vanaf 50 jaar in Amsterdam, Weesp, Zaandam, Amstelveen en Diemen. De danslessen zijn voor iedereen toegankelijk, ongeacht conditie, beperking en/of financiële situatie.  

Bij Dance Connects Community draait dansles niet alleen om pasjes leren of een strakke choreografie, maar vooral om je lichaam en geest versterken en ontwikkelen, diverse dansstijlen ontdekken, leuke mensen ontmoeten en vooral veel plezier hebben in bewegen. In elke les werk je onder begeleiding van professionele en gespecialiseerde dansdocenten op dynamische wijze aan je houding, balans, coördinatie, conditie en expressie.

Ons motto is dat iedereen mee moet kunnen doen en dat iedereen meetelt. Heb je moeite om de lessen te kunnen betalen? Dan kom je hoogstwaarschijnlijk in aanmerking voor korting of gratis lessen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Een proefles is altijd gratis en instromen kan op elk gewenst moment. 

Hou jij van dans, bewegen, muziek, actief en creatief bezig zijn én leuke mensen ontmoeten? Wees dan welkom en dans mee! 

MODERNE DANS 60+
Solid Ground Movement /
Tolhuistuin
IJpromenade 2
Maandag 10.30 – 11.30

DANSMIX 50+
DAT!school / Modestraat
Buikslotermeerplein 101C
Donderdag 11.00 – 12.00

Meer informatie vind je op danceconnects.nl
Neem contact met ons op via info@danceconnects.nl of 020-2611058.
We zijn telefonisch bereikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur. Op woensdag van 10.00 tot 15.00 uur.

Stichting Dance Connects is een non-profitorganisatie, ondersteund door o.a. Gemeente Amsterdam, Fonds voor Cultuurparticipatie, Lang Leve Kunst Fonds, Oranjefonds en VSBfonds.

Meer informatie vind je op www.danceconnects.nl. Of neem contact op via info@danceconnects.nl of 020-2611058.