Revalidatie

Na de operatie

Een operatie is veelal een flinke aanslag op je lichaam. Het vergt namelijk de nodige krachten van je lichaam om te herstellen. Bovendien is je uithoudingsvermogen vaak niet meer wat het is na een operatie. Spieren zijn vaak verzwakt, dus is het belangrijk geen overmatige activiteiten te ondernemen. FysioKoudijs kan je helpen bij het revalideren na een operatie.

 

Een programma op maat gemaakt

Het is wel zo prettig om te werken aan een revalidatieprogramma dat is aangepast op jouw mogelijkheden en wensen. Wij stemmen ons standaard revalidatieprogramma zoveel mogelijk af op jouw situatie. FysioKoudijs kent de valkuilen en ook de spiergroepen die het meeste aandacht nodig hebben na een operatie.

 

Werken aan kracht, beweging en houding

Elk revalidatietraject van FysioKoudijs is gericht op kracht, beweging en houding. We beginnen met het soepel maken van spieren en sluiten een traject af met verschillende krachttrainingen. Onze programma’s nemen we tot in detail met je door. Samen met jou werken we aan je houding, maar ook je manier van bewegen en het bewaren van de balans krijgen volop aandacht.

 

Een zorgvuldig en snel herstel

Natuurlijk wil je snel herstellen van je klachten, maar het is belangrijk dit niet overhaast te doen. Jouw welzijn staat ten allen tijden centraal. Zeker na een operatie is het belangrijk rustig aan de zaken op te pakken. FysioKoudijs biedt jou daarin de juiste ondersteuning. Maak een afspraak via telefoon of e-mail zodat wij je verder kunnen helpen.