Fysiotherapie Aan Huis

Voor fysiotherapie aan huis vragen fysiotherapeuten een kleine extra vergoeding. Dit wordt niet altijd vergoed door een zorgverzekeraar. Soms is eerst een verwijzing van jouw huisarts of specialist nodig. Overleg met mij of je huisarts en zorgverzekeraar over de mogelijkheden.

Als langskomen lastig of thuisblijven noodzakelijk is

Een behandeling uitstellen is nooit verstandig. Toch kunnen er redenen zijn waarom je dit doet. Je hebt bijvoorbeeld weinig tijd, je beschikt niet over eigen vervoer of je kunt vanwege de ernst van de klacht het huis niet uit. Om de schade zoveel mogelijk te beperken, kun je FysioKoudijs vragen bij je langs te komen.

Veel voorkomende klachten waarvoor we langskomen

Soms doe je er verstandiger aan om thuis te blijven. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn na een operatie. Als je een nieuwe heup of knie hebt, kun je de eerste dagen moeilijk lopen. Na revalidatie van een beroerte of bij een ziekte zoals MS is het fijn om te weten dat we ook bij je thuis kunnen langskomen.

Moet ik me voorbereiden?

Als een fysiotherapeut langs komt, hoef je hiervoor geen maatregelen te treffen. FysioKoudijs past zich namelijk aan, aan jouw situatie. De behandelingen die we thuis uitvoeren zijn (zover mogelijk) hetzelfde als in de praktijkruimte. We stellen een compleet behandelplan op voor jou thuis en je krijgt van ons oefeningen aangereikt.

Aan huis bij senioren

Veel oudere mensen vinden het fijn om thuis behandeld te worden. Vaak speelt angst voor vallen een rol buitenshuis. Thuisbehandeling kan dan de voorkeur hebben. Wij zijn goed op de hoogte van klachten en problemen die horen bij het ouder worden en helpen ouderen daarom optimaal om zolang mogelijk thuis te kunnen blijven wonen. 

Maak een afspraak met FysioKoudijs

Wil je weten hoe het werkt en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Je kunt ons altijd bellen of mailen voor een eerste afspraak bij jou thuis. We doen dan lichamelijk onderzoek en stellen samen met jou een plan op. We helpen je graag in je veilige en vertrouwde omgeving!