Deep Tissue Massage

Deep tissue massage (dieptemassage) werkt in op de diepere spierlagen. Om dieper te kunnen werken is de massage veel rustiger en met flinke druk. In de massage richten we ons specifiek op en rond de pijnlijke gebieden.

Losmaken van verklevingen

Die diepe werking helpt om de verklevingen in je spieren los te maken. Verklevingen zijn stugge gebieden in je spieren – plakkerig. Die rustige, diepe massage breekt ze los. Over het algemeen is de dieptemassage pijnloos en plezierig. Toch voelen de meeste mensen een beetje ongemak of pijn. Zie het ook niet als ontspanningsmassage maar als medicijn. Het is daarom ook belangrijk dat je goed aangeeft wat je voelt en wanneer het te pijnlijk is. Op jouw ervaring richten wij onze dieptemassage in.

Op naar ontspannen spieren

Je zult je waarschijnlijk een beetje stijf voelen. Misschien ook wat pijnlijk zo direct na de dieptemassage behandeling. Doorgaans verdwijnt dat na een dag, maar kan soms ook de dag erna nog beurs aanvoelen. We geven de massage in een serie, om je spieren goed los te krijgen is het belangrijk de behandeling te herhalen. Je voelt steeds meer ontspanning in je lichaam, je kunt je makkelijker bewegen, de pijn neemt af en je voelt je flexibeler.